screenshot2_new_canvas

ZO handen schoon startpakket groene thee

ZO handen schoon startpakket groene thee
ZO handen schoon startpakket groene thee
ZO handen schoon startpakket groene thee
ZO handen schoon startpakket groene thee
ZO handen schoon startpakket groene thee
€ 17.50 nu € 15.00
InStock
Voorraad: 10

Een rijke schuimzeep met de milde geur van groene thee. Zacht voor je huid, omdat het voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Met de 500 ml in deze navulzak kun je 2 keer een hele ZO foamer vullen en 640 keer pompen. ZO handen schoon gaat daardoor drie keer langer mee dan gewone handzeep.

Product informatie

Het startpakket is het handigst. Het bestaat uit 1 foamer en 1 navulzak ZO handen schoon. Met de inhoud van dit pakket kun je maar liefst 960 keer pompen. 

Een rijke schuimzeep met milde geur van groene thee. Zacht voor je huid, omdat het voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Met de 250 ml in deze foamer kun je 230 keer pompen. ZO handen schoon gaat daardoor drie keer langer mee dan gewone handzeep. Maak je handen nat, pomp 1 of 2 keer, foam it en was je handen zo’n 20 tot 30 seconden. Goed afdrogen met een schone handdoek of papier.

De eerste handzeep die echt duurzaam is.  Dus handen wassen? Foam it!
 

Geschikt voor

ZO handen schoon is een rijke schuimzeep met milde geur die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De eerste handzeep die echt duurzaam is. Je handen worden schoon én zacht. Dus handen wassen? Foam it!

Foam is zuiniger dan zeep Foam is maar liefst 3 keer zuiniger dan vloeibare zeep. En dat is precies waarom we bij ZO voor foam hebben gekozen. Met een navulzak vul je twee foamers. Je bespaart 65% water én je verbruikt 65% minder zeep. Dubbele winst dus.

Geur

Frisse milde geur van groene thee, 100% natuurlijk!

De parfums die we in de schuimzeep gebruiken zijn 100% natuurlijk. Dat is uniek, dus daar zijn we trots op. Met alleen maar ingrediënten die in de natuur voorkomen, breekt de natuur ZO snel af en sparen we het milieu. Daarom vind je op onze verpakkingen geen gevarensymbolen.

Ingrediënten

In ZO handen schoon groene thee zitten alleen 100% natuurlijke, vegan ingrediënten:

Aqua, Coco-Glucoside, Ammonium Lauryl Sulfate, Betaine, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Urea, Glyceryl Oleate, PCA Glyceryl Oleate, Panthenol, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Parfum, Citric Acid, Linalool, Limonene. 

Glas is niet veilig in huis, vooral niet als er kleine kinderen zijn. Daarom zijn onze foamers gemaakt van PET. Dat gaat net zo lang mee als glas, is onbreekbaar en weggooien is niet nodig. De foamkop is gemaakt van PP en een deel uit PE: polyfine materialen en dus volledig recyclebaar.

Wat zit er in het pakket?

Dit pakket bestaat uit: 1 ZO handen schoon foamer groene thee 250ml, 1 ZO handen schoon navulzak groene thee 500ml.

Een rijke schuimzeep met de milde geur van groene thee. Zacht voor je huid, omdat het voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Met de 250 ml in deze foamer kun je 320 keer pompen. ZO handen schoon gaat daardoor drie keer langer mee dan gewone handzeep.

Is je foamer leeg? Met de ZO handen schoon navulzak heb je genoeg schuimzeep in huis om de foamer 2 keer te vullen.

ZO in huis

Deel jouw foto met ons via info@wasparfumbeesd.nl en wij plaatsen de leukste foto’s op onze website en facebook. 


Terug naar overzicht


Plaats je vraag hieronder

Nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN