screenshot2_new_canvas

ZO glas microvezeldoek

ZO glas microvezeldoek
ZO glas microvezeldoek
ZO glas microvezeldoek
ZO glas microvezeldoek
ZO glas microvezeldoek
3.00
InStock
Voorraad: 23

De ZO microvezeldoek glas schoon gebruik je samen met ZO glas schoon voor schone ramen, spiegels en schermen.

 

Product informatie

Voor het beste resultaat houd je deze ZO microvezeldoek droog. Vouw hem twee keer, zodat je de oppervlakken en materialen die je eerst hebt ingesprayd met ZO glas schoon meteen kunt afnemen. De microvezeldoek is een poleerdoek, neemt vuil goed op en reinigt streeploos. Pas in de wasmachine verliest de doek zijn vuil.

De absorberende ZO microvezeldoekjes zijn er in verschillende kleuren: zo haal je de doekjes voor de wc en het aanrecht nooit meer door elkaar. Voor glas hebben we een aparte doek. Onze natuurlijke reinigers versterken de absorberende werking van de ecologische microvezeldoekjes. De doekjes kunnen gewoon in de wasmachine: je kunt ze tot wel 300 keer uitwassen.

 

Geschikt voor

Op een schoon beeldscherm je Instagram checken, in een stralende spiegel je make-up bijwerken. Je ziet het goed, met ZO glas schoon worden glas en ruiten streeploos schoon. Dankzij de handzame sprayer ook ideaal voor de auto en de caravan. Natuurlijk zonder ammonia, spiritus of andere schadelijke stoffen.

 

Materiaal

80% polyester en 20% polyamide. Het gebruik van recyclede grondstoffen, niet-meetbaar lage afgifte van nanoparticles en milieuvriendelijke verwerking van afvalwater zorgen voor een verantwoorde productie van de doeken.

 

Afmetingen

31 x 32 centimer

 

Wat krijg ik?

1 x ZO glas schoon microvezeldoek
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?! Like dan onze Facebook pagina en/of instagram!


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

ZO glas schoon startpakket


€ 20.00 nu
€ 18.00
ZO glas sprayer€ 5.00
ZO huiscollectie


€ 79.00 nu
€ 59.00


Plaats je vraag hieronder

Nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN