screenshot2_new_canvas

ZO alles Schoon sprayer

ZO alles Schoon sprayer
ZO alles Schoon sprayer
ZO alles Schoon sprayer
ZO alles Schoon sprayer
ZO alles Schoon sprayer
5.00
InStock
Voorraad: 5

In de handige ZO sprayer sanitair schoon mix je zelf je reiniger: gewoon vullen tot de streep en afvullen met water. De sprayer is ontworpen voor hergebruik. De sprayer koop je eenmalig voor € 5.00 en je hebt voor altijd een goedwerkende sprayer.


Product informatie

In de handige ZO alles sprayer mix je zelf je reiniger: gewoon vullen tot de streep en afvullen met water. Onze sprayers zijn ontworpen voor hergebruik. Ze gaan lekker lang mee en ze zijn zo mooi dat je ze niet weg hoeft te bergen. Dat heeft nóg een voordeel: doordat de sprayer in het zicht staat, pak je hem veel sneller en wordt schoonmaken iets dat je er elke dag gewoon even bij doet.

De sprayer gaat een leven lang mee. Werkt de spraykop niet meer zoals je wilt? Of wil je toch een andere sprayer? Laat het ons weten en stuur je sprayer terug. Je krijgt dan van ons een nieuwe sprayer en wij zorgen ervoor dat de oude sprayers worden gerecycled of hergebruikt.
 

Geschikt voor

Reinigen van tafels, kasten, stoelen, bureau en instrumenten: eigenlijk alle materialen en oppervlakken buiten de keuken en badkamer om. Ook de vloer reinig je met ZO alles schoon.
 

Ingrediënten

Glas is niet veilig in huis, vooral niet als er kleine kinderen zijn. Daarom zijn onze sprayers gemaakt van PET. Dat gaat net zo lang mee als glas, is onbreekbaar en weggooien is niet nodig. De spraykop is gemaakt van PP en een deel uit PE: polyfine materialen en dus volledig recyclebaar.
 

Wat zit er in de doos?

Dit pakket bestaat uit: 1 ZO alles schoon sprayer. Je betaalt eenmalig € 5.00: daarmee heb je een leven lang recht op een goed werkende sprayer.
 


Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?! Like dan onze Facebook pagina en/of instagram!


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

ZO alles schoon startpakket


€ 20.00 nu
€ 18.00
ZO glas schoon startpakket


€ 20.00 nu
€ 18.00
ZO keuken schoon startpakket


€ 20.00 nu
€ 18.00
ZO sanitair schoon startpakket


€ 20.00 nu
€ 18.00


Plaats je vraag hieronder

Nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN