screenshot2_new_canvas

Over ons

Het gezicht achter Wasparfum Beesd

Allereerst bedankt dat je mijn webwinkel bezoekt! Ik wil je hier graag wat meer vertellen over mezelf en het geweldige producten die ik verkoop van Wasparfum Le Essenze di Elda, Horomia Wasparfum, ZO schoonmaakproducten, Scents-for-home, SmellieFresh en Yodeyma-parfums. 

In het voorjaar van 2020 heb ik de Wasparfums van het Italiaanse merk Le Essenze Di Elba leren kennen.

Wat een geurbeleving was dat!  De ene geur nog lekkerder dan de andere, wat een prachtig luxe product.

Enthousiast als ik ben, ben ik natuurlijk gelijk aan de was gegaan. Hierna werd ik alleen nog maar blijer! Deze geuren zijn geweldig en blijven ook ontzettend lang in het wasgoed achter.

Echt de hele ruimte waar je was hangt ruikt ernaar en dit hebben inmiddels al heel wat mensen bevestigd. Ook de cliënten die in mijn salon kwamen vonden het erg lekker ruiken.

Ik heb dan ook niet lang nagedacht t om deze producten te gaan verkopen in mijn salon en Webwinkel.

Sinds november 2020 heb ik ook kennis gemaakt met de Horomia  Wasparfums, wat nu net in Nieuw in Nederland  is geïntroduceerd.

De geuren zijn heerlijk! Waarna ik besloten heb om deze ook op te nemen in mijn assortiment wasparfums. Ik ben daarmee één van de eerste verkooppunten in Nederland.

Om u meer keuze te geven heb ik nu de 17 geuren van wasparfum Le Essenze di Elda & 15 geuren van Horomia Daarnaast hebben we ook nog Textielspray's, Geurkaarten, Autoparfums en super leuke geschenkdozen in ons assortiment! Erg leuk om iemand cadeau te doen!

 

Het gezicht achter Wasparfum Beesd ben ik: Jolanda van Arkel

Ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen en woon samen met manlief, zoon en onze drie hondjes in Beesd.

Onze dochter woont op Fuertenventura en zie ik helaas niet zo vaak. Ik heb naast mijn gezin een Schoonheidssalon aan huis, waar ik met veel plezier behandelingen geef.

Naast mijn schoonheidssalon en mijn gezin, heb ik nu ook een webwinkel in Wasparfums Ik ben zelf denk ik de grootste fan!

Ik vind dit erg leuk en ben dan ook druk met pakketjes te versturen en proefpakketten te maken. 

Via deze website, Facebook en Instagram wil ik jullie graag op de hoogte houden van allerlei nieuws over Wasparfum Beesd,

Ik zou het erg leuk vinden als jullie daar ook reacties achter laten, zo maken we er samen een feestje van

Voel je niet bezwaard om mij te mailen met je vragen en dergelijke, en onder werktijd mag je me zeker ook bellen.

Maar dan zal je soms mijn voicemail horen, spreek wat in en ik bel zo snel mogelijk terug.
 

Heel veel liefs en veel was-plezier,

Jolanda.
Nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN