screenshot2_new_canvas

Horolux Wasparfum Soul 300 ml

Horolux Wasparfum Soul 300 ml
Horolux Wasparfum Soul 300 ml
29.95
InStock
Voorraad: onbeperkt

Soul is een wasgeur met een houtachtige en rustieke olfactieve noot. De combinatie van wierook, muskus en hout maken het tot een suggestieve, betoverende geur die u meeneemt op een mystieke en mysterieuze reis naar de voet van een Tibetaanse tempel, in het spoor van wierookgeuren.

Geur opbouw:
Top: Citroen schil, Grapefruit.
Hart: Bosbes, Harsachtige wierook.
Achtergrond: Patchouli hout, Cederhout, Groene mossen.


Beschrijving:
Hoog parfumgehalte in een luxe wasparfum om een onuitwisbare indruk achter te laten in het geheugen. Horolux is speciaal ontworpen om een alchemie te creëren tussen elegantie en moderniteit. Jaren van onderzoek die werkelijkheid worden tussen kostbare grondstoffen en geuren geïnspireerd door verre landen. Een paar ml product volstaan om geparfumeerde kledingstukken te verkrijgen, die u dagenlang een uniek gevoel van reinheid en frisheid geven.

RICHTLIJNEN: geconcentreerd product. Schudden voor gebruik.
IN DE WASMACHINE: giet 10/20 ml product in de wasbak van de wasmachine voor de laatste spoeling, afhankelijk van de intensiteit van de geur die u wenst te verkrijgen.
IN DE DROGER: giet een paar druppels op drogerballen en plaats het in de droger.
MET DE HAND: voeg 10/20 ml product toe per 5 liter water tijdens de laatste spoeling met gebruik van beschermende handschoenen.

fris, houtachtig, rustiekWil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?! Like dan onze Facebook pagina en/of instagram!


Terug naar overzicht


Plaats je vraag hieronder

Nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN