screenshot2_new_canvas

Linda schrijft het op

Linda schrijft het op

Linda schrijft het op

LIFESTYLE  ·  03/02/2021

Wasparfum proefpakket - Mijn ervaring -  Wasparfumbeesd.nl

Van Wasparfumbeesd.nl kreeg ik een proefpakket toegestuurd voor in de wasmachine. Heerlijke geuren om toe te voegen aan mijn wasmiddel.  Maar welke geuren zijn nou fijn om bij je wasjes te doen? Omdat dat natuurlijk heel erg persoonlijk is, mocht ik drie pakketten testen die van Italiaanse afkomst zijn. Ik kreeg onder andere Le Essenze di Elda. Wat mijn ervaring is lees je in mijn lifestyleblog.

Wasparfum proefpakket Horomia
Wasparfum proefpakket Horomia

Weg met de vieze luchtjes van de wasmachine

Je kent het wel, je trekt de wastrommel open en je was ruikt muf. Iedereen kan dat wel eens gebeuren. Door de schimmels in de wasmachine ruikt je was naar vieze luchtjes. Met met was parfum heb je geen last meer van dit ongemak. Met de frisse geuren ruikt niet alleen je was heerlijk maar ook heel je huis! De parfum versterkt namelijk de geur van frisgewassen kleding. Het is een extra luxeproduct wat je toevoegt aan je gewone was, net zoals je wasverzachter gebruikt.

Proefpakket E.L.D.A
Proefpakket E.L.D.A

Welke proefpakketten zijn er?

  • Proefpakket E.L.D.A  4x 10 ml. In de zwarte verpakking zitten vier geuren. Ieder apart verpakt. De volgende geuren zijn zitten erin: E (granaatappel), L (canapa), D (groene thee & jasmijn), A (musk) Met een sachet kun je twee keer wassen.  Je gebruikt maximaal  5 ml per wastrommel. Bij de was parfum is het niet nodig om wasverzachter toe te voegen. Je betaalt voor dit pakket 7,95

  • Proefpakket Le Essenze di Elda Maar liefst 12 verschillende geuren van het Italiaanse merk Essenze di Elda zitten er in het proefpakket.  Elke sachet bevat 10 ml. De volgende 12 geuren zitten in het pakket: Diamante, Diamante & Bamboo, Marsiglia, Perla, Dolce, Lavanda, Energia, Zircona, Argan, Smeraldo, Agato en Aquamarina. Per sachet kun je 2 wassen draaien. En ook hier is geen wasverzachter nodig. Je betaalt voor dit proefpakket 19,95.

  • Wasparfum Pakket Horomia 
    Dit pakket heeft 11 kleine flesjes van 10ml. Voor een volle wastrommel kun je een flesje gebruiken. En ook bij dit pakket heb je geen wasverzachter nodig. Dit proefpakket kost 16,95

Wasparfum proefpakket El Essenze di Elda
Wasparfum proefpakket El Essenze di Elda

Mijn ervaring

Het doos had ik de volgende dag al in huis. Ik heb het via brievenbuspost ontvangen. Terwijl ik het doosje opendeed kwam er een zee van lekkere luchtjes uit. Het eerste proefpakket wat de wasmachine in ging was E.L.D.A.  De geur van de was parfum is niet echt duidelijk om dat alles in het Italiaans staat vermeld. Een beetje spannend vond ik het dus wel.  De hele serie E.L.D.A rook sterk en had naar mijn idee een bloemen lucht. De geur bleef echt aan mijn gewassen was de "hangen"Je kleding blijft ook heerlijk lang geuren. Net alsof je parfum op hebt. Je ruikt steeds een vlaag. De geur trekt echt in de kleding of handdoeken. En  de geur verspreidt zich over heel de overloop. Ik heb van alle pakketten meerdere geprobeerd en eigenlijk vind ik alles heerlijk ruiken. Het meest genoot ik van mijn frisse beddengoed, wat rook dat heerlijk tijdens het slapen. Ik heb eigenlijk geen favoriet proefpakket. En er is ook geen geur voorbij gekomen die ik niet lekker vond ruiken. Op sommige dagen draai ik drie wasjes, dat betekent twee verschillende geur gebruiken. Ik was een beetje bang dat dat niet zo lekker zou ruiken. Maar ook hier had ik geen last van, het is net of de geuren in elkaar overlopen.

De verschillen van wasparfum en wasverzachter

Wat is nu het verschil tussen wasverzachter en was parfum? De wasverzachter versterkt ook de geur maar deze zijn in verhouding duurder dan de was parfum. Daarbij produceert de wasverzachter meer vetlaagje op de kleding en in de wasmachine. Bij was parfum is dit niet het geval. Daarbij is wasparfum veel zuiniger in gebruik.

Kortingscode wasparfum

Wasparfumbeesd.nl heeft een speciale kortingscode voor de mensen die het proefpakket uit willen proberen. Maar je kunt natuurlijk ook meerdere flesjes van een geur kopen. Met kortingscode: swinkels21 krijg je 2,50 korting bij het plaatsen van een bestelling.

 

Heb jij wel eens een was parfum gebruikt?


Tags: kopenwasparfumproefpakket,
 onlinewasparfumbeesd
 

reacties op “Linda schrijft het op

Geen reacties

Plaats een reactie

Nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN